arrangementen & aanbiedingen

riad safa organiseert cursussen en speciale arrangementen, ook op maat!

maart, april, november en december .

6-daags culinair event in samenwerking met Souk Cuisine.

in een ontspannen sfeer actief en passief kennis maken met de fantastische Marokkaanse keuken en Marrakech; inclusief de meeste lunches en diners, een bezoek aan de Centrale Markt, eten op het beroemde Jemaa el Fna plein, wandelen in de bergen en vrije tijd om lekker te ontspannen.

voor het volledige programma en de prijzen, zie www.soukcuisine.com.

Februari- mei 2017

Biennale-arrangement

op 24 februari start de 6e Biennale van Marrakech. Geinitieerd door Vanessa Branson (de zus van), die zich heeft ontpopt tot mecenas van de Noord-Afrikaanse beeldende kunst, en intussen uitgegroeid tot een volwaardig evenement. Door de hele stad veel interessante beeldende kunst, meest gratis toegankelijk.

op elke gewenste dag te beginnen, tot 1 mei:

het Biennale-arrangement, dat bestaat uit 4 nachten Riad Safa logies met ontbijt, transfers, een gids van de Biennale, een kunstroute-wandeling onder begeleiding van een Engelssprekende gids, twee maal diner in de Riad, en entree van het Maison de la Photographie.

prijs €395,- p.p. op basis van tweepersoonskamer (exclusief vlucht). Voor meer informatie: loesg@xs4all.nl

voorjaar 2017

cours a la carte

een 6-daags arrangement in samenwerking met Cours a la Carte uit Amsterdam. Het verbeteren van de Franse taalbeheersing doordat er uitsluitend Frans wordt gesproken, in combinatie met de culinaire hoogtepunten van de Marokkaanse keuken. inclusief: 5 nachten logies en ontbijt in Riad Safa, twee maal diner, tweemaal koken en eten bij Souk Cuisine, een begeleide stadswandeling, een dag wandelen in de bergen, en een dag luieren en ontspannen aan het zwembad van de Beldi Country Club, met lunch, en transfers.

prijsindicatie ongeveer €800,- per persoon op basis van tweepersoonskamer (exclusief vlucht).

voor meer informatie: coursalacarte@hetnet; loesg@xs4all.nl; riadsafa@gmail.com; info@soukcuisine.com

voorjaar 2017

workshop fotografie met de bekende Nederlandse fotografe Annaleen Louwes.

geen stad zo fotogeniek als Marrakech! In 6 dagen al fotograferend de minder platgetreden paden bewandelen en bijzondere plekken bezoeken. En daarnaast voldoende tijd voor eigen inbreng en ontspanning. Aan het eind van de dag met een koel glas het werk bespreken, alvorens er een heerlijk diner wordt geserveerd in de Riad of sfeervol restaurant.

minimaal 6 en maximaal 8 personen.

prijsindicatie: €875,- p.p., op basis van tweepersoonskamer (exclusief vlucht).

voor data en meer informatie: annaleen@dds.nl; riadsafa@gmail.com

riad safa bedankt haar vrienden voor de prettige samenwerking: